Kepenėlių troškinys
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Susmulkinkite svogūnus ir česnakus.

Kumpio griežinėlius supjaustykite gabaliukais ir pakepinkite puode.

Tada įpilkite šiek tiek aliejaus, suberkite svogūnus, česnakus ir troškinkite, kol svogūnai taps permatomi.

Vištų kepenėles supjaustykite į 2–3 gabaliukus, nusausinkite virtuviniu popieriumi ir iškepkite keptuvėje su sviestu ir aliejumi (temperatūra – vidutinė).

Iškeptas kepenėles sumaišykite su kumpio ir svogūnų mišiniu. Į keptuvę įpilkite 200 ml vandens ir viską perpilkite į puodą. Troškinkite maždaug 20 minučių (temperatūra – žema).

Į puodą suberkite čiobrelių lapelius ir prieskonius, supilkite plakamąją grietinėlę ir neuždengtame puode troškinkite dar 20 minučių (temperatūra – žema).

Puodą nukelkite nuo viryklės ir sudėkite vyšninių pomidorų puseles.

Papuoškite žaliomis čiobrelių šakelėmis ir patiekite.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai