© DELFI skaitytojo nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Orkaitę įkaitinti iki 180° C. Kepimo skardą ištiesti kepimo popieriumi ir ištepti aliejumi.

Kiaušinius išplakti mikseriu. Sudėti miltus ir prieskonius ir vėl plakt, kol neliks miltų gumuliukų. Supilti pieną ir išmaišyti. Masę supilti į skardą ir dėti į orkaitę. Kepti apie 30 min, kol viršus truputį parus.

Nuo tuno nupilti skystį (arba aliejų, priklausomai nuo to koks naudojamas), šakute susmulkinti. Sudėti supjaustytus krapus, laiškus, suberti prieskonius. Įdėti majonezą bei grietinę ir išmaišyti.

Kiaušinių masę išimti iš orkaitės ir leisti kelias minutes atvėsti kuo nors pridengus, kad netaptų traški. Tada ją apversti (kad apkepusi pusė būtų į apačią). Ant jos tolygiai paskirstyti paruoštą tuno įdarą. Susukti į ritinuką, pradedant vynioti nuo platesnės pusės. Dėti į skardą taip, kad sujungimas būtų apačioje, kad neišsivyniotų.

Apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepti, kol sūris išsilydys ir įdaras sušils.

Dėkojame skaitytojai Ingai už receptą!

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai