Sklindžiai su varške ir razinomis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Šiltame piene ištirpinkite mieles ir cukrų.

Miltus sumaišykite su druska, sudėkite kiaušinius ir supilkite pieną. Supilkite išlydytą sviestą ir gerai išmaišykite.

Sudėkite pertrintą varškę ir razinas. Gerai išmaišykite ir žiūrėkite, kad tešla nebūtų per kieta. Jei ją sunku pakabinti ir maišyti šaukštu įpilkite dar šiek tiek šilto pieno.

Tešlos dubenį uždenkite rankšluosčiu ir palikite porai valandų, kol pakils.

Kepkite įkaitintame aliejų iš abiejų pusių.

Patiekite su plakta grietinėle.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai