© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Faršą gerai išminkykite ir į jį suberkite fermentinį sūrį bei smulkiai pjaustytas petražoles ir krapus. Vidutinio dydžio kotletus formuokite sudrėkintomis rankomis - taip mėsa mažiau lips prie pirštų.

Apvoliokite kotletus džiūvėsėliuose ir sudėkite į įkaitintą keptuvę, išteptą aliejumi. Apkepinkite kotletus iš abiejų pusių ir, sumažinę kaitrą, kepkite apie 12-15 minučių, priklausomai nuo kotletų dydžio.

Gardu ragauti su bulvių koše, paskaninta gabalėliu sviesto.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai