Gardus kopūstų apkepas





Sotus ir nesunkus patiekalas.
Apkepas
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos krūtinėlę nuplaukite, apdžiovinkite popieriniu rankšluosčiu ir 5 min kepinkite aliejuje. Įberkite druskos ir pipirų.

Gilią kepimo formą ištepkite riebalais. Kopūstą nuplaukite, nuvalykite ir supjaustykite. Krūtinėlę supjaustykite šiaudeliais, sumaišykite su kopūstais ir nevirtais makaronais. Sudėkite į kepimo formą.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Čiobrelius nuplaukite ir nudžiovinkite, nuskabykite lapelius. Grietinę sumaišykite su pienu, sultiniu ir tarkuotu sūriu. Įberkite druskos, pipirų, kario. Įberkite čiobrelio lapelių ir kapotų riešutų, išmaišykite.

Ant produktų kepimo formoje tolygiai užpilkite riešutų–sūrio padažo ir pusvalandį kepkite orkaitėje. Apkepą patiekite neišimdami iš formos. Papuoškite čiobrelio šakele.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Vištienos krūtinėlių filė
1 šaukštas Aliejus
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
1 vnt. Savojos kopūstai
250 g Makaronai
žiupsnelis Čiobreliai
200 g Grietinė
300 ml Pienas
250 ml Vištienos sultinys
100 g Fermentinis sūris
šaukštelis Karis
50 g Lazdyno riešutai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :