GARDŪS kiaulienos suktinukai

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kalendras smulkiai supjaustykite. Alyvuoges, kaparėlius ir kedro riešutus labai smulkiai supjaustykite.

Į indą taip pat suberkite sutrupintą duonos riekelę, parmezaną, kalendras, įpilkite šaukštą aliejaus ir išmaišykite.

Kiaulieną supjaustykite į 4 dalis, uždenkite maistine plėvele ir išmuškite, kad išeitų plonesni gabalėliai. Ant jų dėkite įdaro ir susukite. Kraštus persmeikite dantų krapštukais. Apibarstykite druska, pipirais.

Įkaitinkite aliejų, jame apkepkite vyniotinius, iš kiekvienos pusės po 3 min. Paskui uždenkite dangčiu ir troškinkite 8 – 10 min. Patiekite su keptais pomidorais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Kiaulienos išpjova
50 g Alyvuogės
1 šaukštas Kaparėliai
2 šaukštas Kedro riešutai
25 g Balta duona
2 šaukštas Parmezano sūris
žiupsnelis Kalendros (šviežios)
2 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :