© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuplautus ir nusausintus šonkaulius supjaustykite porcijomis ir įtrinkite druska bei pipirais.

Marinatui rozmariną, raudonėlį ir mairūną sumaišykite su garstyčiomis. Aptepkite šiuo marinatu šonkaulius ir sudėkite į indą, paslėkite ir palikite šaldytuve visai parai.

Mėsą išimkite, iškepkite grilyje, aptepant likusiu marinatu.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai