Bulvių žagarėliai
© Adobe Stock

Gaminimas

Bulvių žagarėliai
Bulvių žagarėliai
© Adobe Stock
  1. Nuluptas bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite, nusausinkite ir atvėsinkite.
  2. Paskui sugrūskite.
  3. Į gautąją masę įdėkite miltų ir kiaušinio trynį.
  4. Kiaušinio baltymą išplakite, sukrėskite į paruoštą masę.
  5. Tešlą iškočiokite į 3-4 milimetrų storio lakštą, supjaustykite rombeliais ir kiekvieną rombelį per vidurį įpjaukite.
  6. Šitaip padarytus žagarėlius virkite puode arba gilioje keptuvėje aliejaus.
  7. Bulvių žagarėlius galima patiekti su pienu, grietine arba kaip priedą prie mėsos valgių.

Bulvių žagarėliai
Bulvių žagarėliai
© Adobe Stock
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai