© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 55min
Įvertinimas:
3.1250 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves nulupti ir išvirti, sugrūsti košę ir palikti šaltai.

2 kiaušinius išplakti su miltais, sviestu ir pipirais. Kiaušinių plakinį supilti į dubenėlį su bulvių koše ir išminkyti tešlą. Ant džiūvėsėliais apibarstytos lentelės iškočioti 1 cm storio tešlos lakštą.

Į dubenėlį su malta mėsa sukrėsti grietinę, įmušti kiaušinį, išmaišyti (kad masė būtų skysta), apibarstyti petražolėmis, pagardinti druska bei pipirais ir gerai išminkyti. Paruoštu faršu apibarstyti tešlos lakštą ir susukti vyniotinį.

Vyniotinį supjaustyti 1 cm storio griežinėliais, apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti su sviestu (6-8 min).

Patiekti su grietine arba baravykų padažu, tinka rauginti agurkai arba šviežios salotos.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai