© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pievagrybius nuplaukite, nulupkite, išpjaukite kotelius ir galvutes pamerkite į parūgštintą vandenį.

Kiaušinius kietai išvirkite.

Įdarui skirtus produktus susmulkinkite, užpilkite aliejumi ir actu, paskaninkite druska bei pipirais. Viską išmaišykite ir sudėkite į pievagrybių galvutes. Patiekdami papuoškite žalumynais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai