Gardus įdarytų pievagrybių užkandis

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pievagrybius nuplaukite, nulupkite, išpjaukite kotelius ir galvutes pamerkite į parūgštintą vandenį.

Kiaušinius kietai išvirkite.

Įdarui skirtus produktus susmulkinkite, užpilkite aliejumi ir actu, paskaninkite druska bei pipirais. Viską išmaišykite ir sudėkite į pievagrybių galvutes. Patiekdami papuoškite žalumynais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Pievagrybiai dideli
Įdarui:
3 vnt. Kiaušiniai
100 g Ridikėliai
20 g Kaparėliai
sauja Petražolės
sauja Krapai
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 šaukštas Raudonojo vyno actas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :