© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.8333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Iš nurodytų produktų užminkom tešlą ir padedam mažiausiai valandai į šaldytuvą. Iš atšaldytos masės padarome virtinukus (forma ir dydis pagal norą) ir verdame pasūdytame vandenyje, kol iškils.

Patiekiame su spirgučiais, lydytu sviestu ar grietine, užberiame tarkuoto sūrio.

Gardūs bulviniai virtinukai su bazilikais
© Asmeninio archyvo nuotr.
Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai

Ingredientai

600 g Bulvės virtos
100 g Miltai
100 g Manų kruopos
100 g Džiugo sūris
1 vnt. Kiaušiniai
žiupsnelis Bazilikai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Padažui:
Sviestas
Grietinė
Sūris
Lašinukai