© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius išplakti su grietine, miltais ir druska. Bulves nulupti ir sutarkuoti tiesiai į tešlos dubenį, kad nepatamsėtų.

Keptuvę įkaitinti ir ištrinti lašinių odele. Iš tešlos kepti plonus, trapius omletus per visą keptuvę.

Blynus tiekti į stalą karštus, tiesiai iš keptuvės arba laikyti dubenyje įkaitintoje orkaitėje. Kad blynai būtų traškūs, negalima jų dėti vieno ant kito.

Patarimas:

Iškeptus blynus galima apibarstyti tarkuotu sūriu, dėti vieną ant kito ir paskui pjaustyti kaip tortą. Valgyti su pomidorų salotomis.

Jeigu norite saldžiai, patiekite su serbentų drebučiais, obuoliene arba šviežių daržovių salotomis.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai