Gardūs bulviniai blynai

Šie blynai skanūs ir su pikantišku, ir su saldžiu padažu.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Recepto kilmė:
Vokietijos virtuvė
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius išplakti su grietine, miltais ir druska. Bulves nulupti ir sutarkuoti tiesiai į tešlos dubenį, kad nepatamsėtų.

Keptuvę įkaitinti ir ištrinti lašinių odele. Iš tešlos kepti plonus, trapius omletus per visą keptuvę.

Blynus tiekti į stalą karštus, tiesiai iš keptuvės arba laikyti dubenyje įkaitintoje orkaitėje. Kad blynai būtų traškūs, negalima jų dėti vieno ant kito.

Patarimas:

Iškeptus blynus galima apibarstyti tarkuotu sūriu, dėti vieną ant kito ir paskui pjaustyti kaip tortą. Valgyti su pomidorų salotomis.

Jeigu norite saldžiai, patiekite su serbentų drebučiais, obuoliene arba šviežių daržovių salotomis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kiaušiniai
750 g Bulvės
125 ml Grietinė
3 šaukštas Miltai
1/2 šaukštelis Druska
Porcijos: 3
Sudėtingumas :