© hdlife.lt
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Smulkiausia tarkos puse sutrinkite burokėlius ir atidėkite juos į šalį. Miltus sumaišykite su soda bei druska ir taip pat atidėkite į šalį. Garų vonelėje išlydykite šokoladą kartu su sviestu ir įpilkite į jį romo arba vanilės esencijos.

Elektrine plaktuve iki purumo suplakite kiaušinius su ruduoju cukrumi. Labai svarbu, kad visas cukrus ištirptų.

Nuolat maišant išplaktus kiaušinius, lėtai supilkite išlydyto šokolado masę ir paruoštus burokėlius. Tada lėtai pilkite paruoštus miltus. Svarbu labai gerai viską išplakti, kad miltai ir kiti ingredientai tolygiai susimaišytų.

Pabaigoje suberkite kedrines pinijas ir vėl viską sumaišykite.
Sviestu gerai ištepkite kepimo formos paviršių, kad iškepęs pyragas nepriliptų.

Supylę masę į kepimo formą, pašaukite ją į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 60 minučių, 180 C laipsnių karštyje.

Prieš išimant pyragą iš orkaitės įsitikinkite, kad jis iškepė – įsmeikite į vidurį dantų pagaliuką. Išėmus jis turi būti švarus.

Pyragą palikite mažiausiai kelioms valandoms atvėsti ir pabaigoje pagardinkite cukraus pudra.

Skanaus!

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai