Vištiena kokosų padaže
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
1.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gana smulkiai supjaustykite vištienos filė, pabarstykite druska, pipirais ir dėkite kepti įkaitintame svieste.

Kai vištiena gražiai apskrus, sudėkite išspaustą česnaką. Kelias minutes pakepkite.

Įpilkite grietinėlės ir įberkite, migdolų drožlių, imbiero, muskato.

Kelias minutes patroškinkite ant mažos ugnies.

Supilkite kokosų pieną ir minutę dar pakaitinkite.

Patiekite su ryžiais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą

Naujausi recepetai