GARDUMĖLIS: varškės apkepas su vaisiais

Saldus varškės apkepas su bananais, apelsinais ir slyvomis.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bananus ir apelsinus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

Kepimo formą patepkite sviestu, išdėliokite bananų griežinėlius, tada apelsinus ir galiausiai slyvas. Pabarstykite graikiniais riešutais ir 1 šaukštu cukraus.

Iki kreminės masės išplakite 2 šaukštus sviesto, 4 šaukštus cukraus ir kiaušinio trynius. Plaktuvu iki purumo išplakite varškę.

Į trynių masę sudėkite citrinos žievelę, varškę ir kukurūzų krakmolą. Gerai išmaišykite. Tada įmaišykite iki standumo išplaktus kiaušinių baltymus.

Šią masę sudėkite ant vaisių, pabarstykite džiūvėsėliais ir mažais sviesto gabalėliais. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-35 min.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Bananai
2 vnt. Apelsinai
250 g Slyvos
3 šaukštas Sviestas
sauja Graikiniai riešutai
5 šaukštas Cukrus
2 vnt. Kiaušiniai
225 g Varškė
1 šaukštas Tarkuota citrinos žievelė
5 šaukštas Kukurūzų krakmolas
1 šaukštas Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :