Uogų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išminkykite tešlai skirtus produktus ir prispausdami sudėkite į atidaromą metalinę kepimo formą.

Pastatykite kepimo formą su tešla į šaldymo kamerą 30 minučių.

Kepkite įkaitintos iki 175 °C temperatūros orkaitės centrinėje dalyje maždaug 20 minučių. Palikite atvėsti.

Puode sumaišykite įdarui skirtus produktus ir virkite, kol masė sutirštės.

Atvėsusią masę supilkite į formą su pyragu.

Nuimkite kepimo formos kraštus.

Puoškite savo pasirinktomis uogomis (vienos rūšies arba įvairiomis), apibarstykite cukraus milteliais. Pyragą patiekite su grietinėle.

Galite pagaminti ir mažus pyragaičius atskirose formelėse.

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai

Ingredientai

Tešlai
180 g Miltai
50 g „Dansukker“ cukraus pudra
130 g Sviestas
1 vnt. Kiaušinių tryniai
Įdarui
500 g Grietinėlė
100 ml Citrinų sultys
90 g „Dansukker“ cukraus pudra
35 g Krakmolas
Papuošimui
500 g Uogos