GARDUMĖLIS: uogų pyragas

Uogų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išminkykite tešlai skirtus produktus ir prispausdami sudėkite į atidaromą metalinę kepimo formą.

Pastatykite kepimo formą su tešla į šaldymo kamerą 30 minučių.

Kepkite įkaitintos iki 175 °C temperatūros orkaitės centrinėje dalyje maždaug 20 minučių. Palikite atvėsti.

Puode sumaišykite įdarui skirtus produktus ir virkite, kol masė sutirštės.

Atvėsusią masę supilkite į formą su pyragu.

Nuimkite kepimo formos kraštus.

Puoškite savo pasirinktomis uogomis (vienos rūšies arba įvairiomis), apibarstykite cukraus milteliais. Pyragą patiekite su grietinėle.

Galite pagaminti ir mažus pyragaičius atskirose formelėse.

„Dansukker“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
180 g Miltai
50 g „Dansukker“ cukraus pudra
130 g Sviestas
1 vnt. Kiaušinių tryniai
Įdarui
500 g Grietinėlė
100 ml Citrinų sultys
90 g „Dansukker“ cukraus pudra
35 g Krakmolas
Papuošimui
500 g Uogos
Porcijos: 10
Sudėtingumas :