© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.8636 22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Faršą išmaišiau su smulkintais svogūnais, 1 kiaušiniu, prieskoniais ir įpyliau sultinio, kad iškepus būtų sultingesnė mėsa.

Tada iš kiaušinio, miltų ir vandens užsimaišiau truputį tirštesnę tešlą negu lietinams. Vaflius padalinau į 4 dalis, nors galima ir į 2, bet man lengviau apversti, kai mažesni.

Tada ant vienos dalies dėjau faršą, kita dalimi uždengiau ir uždengus panardinau į tešlą, o tada į keptuvę. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai