GARDUMĖLIS: tinginių čeburekai

 (21)
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
3.8636 22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Faršą išmaišiau su smulkintais svogūnais, 1 kiaušiniu, prieskoniais ir įpyliau sultinio, kad iškepus būtų sultingesnė mėsa.

Tada iš kiaušinio, miltų ir vandens užsimaišiau truputį tirštesnę tešlą negu lietinams. Vaflius padalinau į 4 dalis, nors galima ir į 2, bet man lengviau apversti, kai mažesni.

Tada ant vienos dalies dėjau faršą, kita dalimi uždengiau ir uždengus panardinau į tešlą, o tada į keptuvę. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Malta mėsa
1 g Svogūnai
pagal skonį Sultinys
2 vnt. Kiaušiniai
vnt. Miltai
Vanduo
Prieskoniai
Vafliai
Sudėtingumas :