Keptas batonas su sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
4.2222 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Batoną pjaukite kaip įprasta riekelėmis, tačiau neperpjaukite, bet tik įpjaukite. Taip pjaustykite riekeles per batono plotį, vėliau per ilgį, kad iš batono gautųsi „ežys“ su stačiakampiais spygliais.

Įpjovas pašlakstykite pesto padažu ir prikaišiokite mocarelos sūrio griežinėlių.

Pabarstykite druska, pipirais ir smulkiai pjaustytais laiškiniais česnakais.

Paruoštą batoną iki vidurio apgaubkite kepimo folija.

Kepkite 15 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai