GARDUMĖLIS: tinginių batonas su sūriu

 (2)
Keptas batonas su sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
4.5000 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Batoną pjaukite kaip įprasta riekelėmis, tačiau neperpjaukite, bet tik įpjaukite. Taip pjaustykite riekeles per batono plotį, vėliau per ilgį, kad iš batono gautųsi „ežys“ su stačiakampiais spygliais.

Įpjovas pašlakstykite pesto padažu ir prikaišiokite mocarelos sūrio griežinėlių.

Pabarstykite druska, pipirais ir smulkiai pjaustytais laiškiniais česnakais.

Paruoštą batoną iki vidurio apgaubkite kepimo folija.

Kepkite 15 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Batonas
2 šaukštas Pesto padažas
200 g Mocarelos sūris
žiupsnelis Druska
pagal skonį Pipirai
sauja Laiškiniai česnakai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :