Saldžios, cinamoninės morkytės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Mažas morkytes nuskuskite ir nuplaukite. Didesnes dar ir supjaustykite šiaudeliais.

Morkas sudėkite į puodą, įpilkite vandens tiek, kad tik šiek tiek apsemtų.

Virkite 8-10 minučių.Vandenį nukoškite.

Kol morkos verda, ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų ir prieskonius. Gerai išmaišykite.

Ant apvirtų morkų supilkite sviestą ir maišant kepkite puodą dar 5-7 minutes ant nedidelės ugnies.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai