© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Grybus nuplaukite ir supjaustykite skiltelėmis. Kepenėles supjaustykite pailgais gabaliukais.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir 5 min. pakepinkite svogūnus. Padidinkite ugnį ir sudėkite grybus. Kepkite 5 min. arba dar ilgiau, kol keptuvėje neliks skysčių.

Sudėkite į keptuvę kepenėles ir pamaišydami kepkite 5 min. Jei pageidaujate, apšlakstykite brendžiu.

Sukrėskite į keptuvę grietinę, jogurtą, garstyčias. Padažą užvirinkite, bet nevirkite. Nukelkite keptuvę nuo ugnies, apibarstykite špinatais. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų.

Patiekite su bulvių koše arba virtais ryžiais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai