Mieliniai žagarėliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į šiltą pieną supilkite mieles ir išmaišykite. Miltus sumaišykite su cukrumi. Įberkite dalį miltų į šiltą pieną ir išplakite. Palikite valandai pastovėti.

Tešlą vėl išplakite, supilkite likusius miltus, druską ir trynius. Gerai išminkykite.

Supilkite lydytą sviestą ir gerai išminkykite.

Palikite porai valandų, kad pakiltų.

Pakilusią tešlą iškočiokite kuo ploniau (apie 2 mm storio), supjaustykite rėželiais, įvairiai išnarstykite.

Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Ištraukus nuvarvinkite ir apiberkite cukraus pudra.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai