Kruasanai su migdolais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kruasanus giliai įpjaukite per pusę.

Sumaišykite (geriausiai tai pavyks padaryti su elektriniu maisto trintuvu) minkštą sviestą, cukrų, migdolų miltus ir migdolų esenciją.

Migdolų masę gausiai dėkite į kruasanų vidų. Kruasanų viršų aptepkite migdolų mase ir pabarstykite migdolų drožlėmis.

Kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.

Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai