GARDUMĖLIS: keptos vištų blauzdelės su ypatingu marinatu

Keptos vištų blauzdelės su ypatingu marinatu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
65min
Įvertinimas:
2.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išspauskite česnaką. Medų, jei reikia, kiek pakaitinkite, kad ištirptų.

Sumaišykite medų, česnaką aliejų ir sojos padažą. Marinatu gerai ištepkite vištų blauzdeles ir palikite pusei valandos pastovėti šaldytuve.

Prieš kepant vištų blauzdeles dar kartą gerai ištepkite marinatu ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

Patiekite su ryžiais, apšlakstytais citrinos sultimis ir grietinėle, ir šviežiomis daržovėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Vištų blauzdelės
2 šaukštas Medus
1 šaukštelis Sojos padažas
2 šaukštas Aliejus
4 skiltelė Česnakai
Ryžiams
200 g Ryžiai
3 šaukštas Citrinų sultys
0,5 šaukštelis Druska
3 šaukštas Grietinėlė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :