Keptos vištų blauzdelės su ypatingu marinatu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 65min
Įvertinimas:
2.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išspauskite česnaką. Medų, jei reikia, kiek pakaitinkite, kad ištirptų.

Sumaišykite medų, česnaką aliejų ir sojos padažą. Marinatu gerai ištepkite vištų blauzdeles ir palikite pusei valandos pastovėti šaldytuve.

Prieš kepant vištų blauzdeles dar kartą gerai ištepkite marinatu ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

Patiekite su ryžiais, apšlakstytais citrinos sultimis ir grietinėle, ir šviežiomis daržovėmis.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai