Karamelizuota traški šoninė
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Šonine plonai supjaustykite.

Kepkite šoninę tiesiai ant ugnies apie 5–6 min., kol ji gražiai apkeps.

Tada patepkite padažu ir taip kartokite 3–4 kartus, kol kepama mėsa taps traški, o padažas karamelizuosis.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai