GARDUMĖLIS: Karamelės ir duonos ledai

Karamelės ir duonos ledai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Ketaus keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite džiūvėsėlius, cukrų ir paskrudinkte, nuolatos maišydami mentele.

Karamelinius džiūvėsėlius suberkite į indą atvėsti.

Išplakite 35 proc. riebumo grietinėlę su cukrumi, pridėkite 10 proc. riebumo grietinės, karamelinių
džiūvėsėlių ir lengvai sumaišykite.

Plakinį sukrėskite į maistine plėvele išklotą žiedo formos kepimo indą, uždenkite ir dėkite į šaldiklį.

Prieš patiekdami išimkite paruoštus ledus iš formos, palikite kambario temperatūroje suminkštėti apie 30 minučių.

Tiekite su šviežiomis nesmulkintomis arba sutrintomis braškėmis.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Grietinė
300 ml Grietinėlė
4 šaukštas Cukrus
50 g Malti džiūvėsėliai
25 g Sviestas
Porcijos: 10
Sudėtingumas :