Karamelės ir duonos ledai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Ketaus keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite džiūvėsėlius, cukrų ir paskrudinkte, nuolatos maišydami mentele.

Karamelinius džiūvėsėlius suberkite į indą atvėsti.

Išplakite 35 proc. riebumo grietinėlę su cukrumi, pridėkite 10 proc. riebumo grietinės, karamelinių
džiūvėsėlių ir lengvai sumaišykite.

Plakinį sukrėskite į maistine plėvele išklotą žiedo formos kepimo indą, uždenkite ir dėkite į šaldiklį.

Prieš patiekdami išimkite paruoštus ledus iš formos, palikite kambario temperatūroje suminkštėti apie 30 minučių.

Tiekite su šviežiomis nesmulkintomis arba sutrintomis braškėmis.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai