© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Keletą minučių pakepkite česnaką ir išimkite, išmeskite jį - mums reikalingas tik jo kvapas ir skonis aliejuje.

Vištienos krūtinėles įtrinkite druska ir pipirais, apvoliokite migdolų drožlėse ir kepkite česnakiniame aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps.

Kitame inde susmulkintus mango vaisius sumaišykite su cukrumi, gvazdikėliais, imbieru ir muskatu.

Šią mase apipilkite pakeptą vištieną, įdėkite sojos padažo, druskos ir pipirų. Kepkite dar 10 minučių. Patiekite karštą su ryžiais ir šviežiomis žaliomis daržovėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Lietuvos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai