© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Varškę pertrinti per sietelį, įdėti šaukštą sviesto, kiaušinį, manų kruopas ir cukrų. Išplakti plaktuvu iki vienalytės masės ir padalyti į dvi lygias dalis.

Formą sutepti likusiu sviestu ir sudėti pusę varškės masės. Trečdalį uogų atidėti papuošimui, o likusias sudėti į varškę. Ant viršaus sudėti likusią varškę. Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.

Pabarstyti apkepą ruduoju cukrumi, dėti į orkaitę ir kepti 30-35 min. Patiekiant papuošti šviežiomis uogomis, galima valgyti su grietine arba uogų sirupu.

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai