Gardi naminė pica

 (6)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
4.6000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Dubenyje sumaišykite miltus, sausas mieles, alyvuogių aliejų ir šiltą vandenį. Užminkykite tešlą ir padėkite bent 40 min, šiltai, uždengę švariu audiniu.

Kol tešla kils, keptuvėje pakepinkite faršą. Baigiant gaminti, pagardinkite druska ir pipirais.

Pomidorus supjaustykite riekelėmis, papriką - mažais kubeliais.

Pakilusią tešlą iškočiokite apskritimo forma maždaug 5 mm storio lakštą ir įtieskite į kepimo popieriui išklotą skardą.

Picos pagrindą ištepkite pomidorų padažu, tolygiai paskirstykite faršą, išdėliokite pomidorus ir papriką. Pabarstykite tarkuotu sūriu bei smulkintais žalumynais ir dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug 15 min.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui:
175 g Miltai
20 ml Alyvuogių aliejus
5 g Sausos mielės
125 ml Vanduo
Įdarui:
200 g Kiaulienos faršas
100 g Pomidorai
1 vnt. Saldžiosios geltonosios paprikos
150 g Kietasis sūris
50 g Pomidorų padažas
žiupsnelis Krapai
žiupsnelis Petražolės
pagal skonį Druska
Porcijos: 2
Sudėtingumas :