© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kruopas nuplaukite, užpilkite vandeniu ir virkite apie pusvalandį ant silpnos ugnies. Pasūdykite.

Stambokais gabalais supjaustytą moliūgą suberkite į kitą puodą (galima dar pabarstyti miltiniu cukrumi, cinamonu) ir virkite, kol suminkštės.

Išvirusį sumaišykite su kviečių koše. Patiekdami į stalą, košę pagardinkite medumi.

Šventiniam stalui: Helovynas , Kūčių stalas
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai