Pomidorinė baltųjų pupelių sriuba
© Recepto autorė
Įvertinimas:
4.8000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

6 porcijos

1. Svogūną nulupame, susmulkiname ir atidedame į šalį.
2. Česnako skilteles nulupame, sutriname česnako spaustuku.
3. Šoninę supjaustome nedideliais gabalėliais.
4. Bulves nulupame ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
5. Puode, kuriame virsite sriubą, įkaitiname 1 valg. š. aliejaus ant vidutinės ugnies. Sudedame svogūną, pakepiname kelias minutes, tada sudedame česnaką, pakepiname 1 min, po to sudedame šoninę ir kepiname, kol svogūnas suminkštėja ir šoninė šiek tiek apskrunda.
6. Į tą patį puodą supilame trintus pomidorus, vandenį, sudedame bulves, pagardiname druska ir prieskoniais. Sriubą užverdame, ir verdame tol, kol bulvės suminkštėja (~15 min). Po to sudedame pupeles, išmaišome ir paverdame dar 5 min. Skanaus!

Sriuba labai gardi su česnakiniu batonu.

Paruošimo būdas: Virti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai