Šalta arbūzų sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išvirkite smulkius makaronus ir atvėsinkite. (Patarimas: makaronus baikite virti kol jie dar šiek tiek kieti. Nupylus karštą vandenį perliekite šaltu - ne taip sulips.)

Arbūzą nulupkite, susmulkinkite ir pertrinkite per sietelį, kad sėklos liktų sietelyje.

Įberkite cukraus, įpilkite citrinų sulčių ir išmaišykite.

Suberkite mėlynes ir išvirtus makaronus. Išmaišykite.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai