© T. Šimkaus nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į lėkštės vidurį kauburėliu dėkite suplėšytus salotų lapus, 1,5 mm storio griežinėliais supjaustytus  agurkus ir ridikus. Apkepkite lašišą karamelizatoriumi, ją susukite ir dėkite į  salotų tarpus. Padažui sumaišykite citrinų sultis, cukrų, soją, alyvuogių aliejų, druską, čili pipirą bei citrinžolę ir užpilkite ant salotų.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai