Gaivios lašišos salotos

Salotoms tiems, kas nebijo svogūnų.
Lašišos salotos
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas

Balto svogūno galvas supjaustykite žiedais, paprikas – griežinėliais. Pomidorus padalinkite į keturias dalis. Svogūno laiškus susmulkinkite. Kivius nulupkite ir taip pat supjaustykite griežinėliais.

Pasigaminkite užpilą salotoms. Apelsinų ir citrinų sultis sumaišykite, supilkite aliejų, paskaninkite druska ir pipirais. Pagardinkite cukrumi ir viską dar kartą labai gerai išmaišykite.

Lašišos filė apšlakstykite citrinų sultimis, pagardinkite druska bei pipirais, iškepkite. Į lėkštes dėkite pjaustytas daržoves, kivius, pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais, o ant viršaus padėkite gabalėlį keptos lašišos. Apliekite užpilu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Lašišos filė
4 vnt. Kiviai
2 vnt. Svogūnai
4 vnt. Pomidorai
2 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
20 g Svogūnų laiškai
Užpilui:
4 šaukštas Citrinų sultys
4 šaukštas Apelsinų sultys
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
1/2 šaukštelis Cukrus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :