Lašišos salotos
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas

Balto svogūno galvas supjaustykite žiedais, paprikas – griežinėliais. Pomidorus padalinkite į keturias dalis. Svogūno laiškus susmulkinkite. Kivius nulupkite ir taip pat supjaustykite griežinėliais.

Pasigaminkite užpilą salotoms. Apelsinų ir citrinų sultis sumaišykite, supilkite aliejų, paskaninkite druska ir pipirais. Pagardinkite cukrumi ir viską dar kartą labai gerai išmaišykite.

Lašišos filė apšlakstykite citrinų sultimis, pagardinkite druska bei pipirais, iškepkite. Į lėkštes dėkite pjaustytas daržoves, kivius, pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais, o ant viršaus padėkite gabalėlį keptos lašišos. Apliekite užpilu.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai