© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Duoną sumaišykite su cukrumi ir serbentų lapais emaliuotame puode, užpilkite verdančius vandeniu (4 l), išmaišykite, palikite pastovėti kambario temperatūroje 6 val.

Perpilkite savo misą į švarų indą. Užmaišykite iš mielių, miltų ir 1/2 stiklinės vandens raugą, supilkite į misą. Palikite trims paroms. Užvirinkite, perkoškite, atvėsinkite, supilstykite į švarius butelius. Palikite pastovėti savaitę.

Tinka: Iškylai, Vaikams
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai