Slyvos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gerai prinokusias, bet ne per minkštas mėlynąsias ar geltonąsias slyvas gerai išplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką ir dar kartą perpjaukite puseles.

Jas sudėkite į serviravimo indą ir imkitės pagardo. Jam inde sumaišykite majonezą, citrinos sultis, kapotą česnaką ir 1,5 šaukšto sūrio.

Konditeriniu maišeliu išspauskite pagardą ant slyvų, jas pabarstykite tarkuota citrinos žievele ir likusiu sūriu.

Iki tiekiant, laikykite šaldytuve.

Patarimas – jei slyvos labiau apvalios, nei pailgos, jas galima pjaustyti į 6 dalis.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai