© kumucia.com
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išsiverdu su lupenomis bulves. Atvėsinu, nulupu ir supjaustau nedideliais kubeliais.

Grybus galima naudoti tiek šviežius virtus, tiek marinuotus. Jų mišrainei reikės apie 1l. Grybus pasmulkinu iki 1x1cm gabaliukų ir beriu į indą su bulvėmis. Galiausiai mažais kubeliais supjaustau obuolius. Labiausiai tiks rūgštesni.

Iš karto gaminu padažą – sumaišau majonezą su krienais.

Ir kuo greičiau sumaišau su daržovėmis, kitaip obuoliai pradės tamsėti, tuo gadindami estetinį vaizdą.

Tinka su juoda ar balta duona.

Patarimas – kitokiam skoniui išgauti, krienus galima keisti garstyčiomis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai