Figų ir imbiero triufeliai

Neįprasti, bet neįtikėtinai gardūs triufeliai.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nutraukite ir išmeskite figų kotelius. Sudėkite į smulkintuvą figas, imbierą, cinamoną, medų ir smulkinkite maždaug minutę, kol gausite lipnią masę.

Gautą masę kabinkite arbatiniu šaukšteliu ir formuokite mažus rutuliukus. Išdėliokite ant padėklo, padengto kepimo popieriumi.

Virš puodo su verdančiu vandeniu išlydykite šokoladą.

Figų rutuliukus (po vieną) merkite į šokoladą, sudėkite ant kepimo popieriaus ir palaikykite šaldytuve 15 min. Triufelius patiekite kambario temperatūros.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

220 g Džiovintos figos
1/4 stiklinė Cukruotas imbieras
1/2 šaukštelis Cinamonas
1 šaukštas Medus
70 g Juodasis šokoladas
Sudėtingumas :