Fetos ir alyvuogių pyragėliai - per 30 minučių

Viduržemio jūros kraštais alsuojančių pyragėlių galima išsikepti iš šaldytos sluoksniuotosios tešlos.
Fetos ir alyvuogių pyragėliai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Suklokite tešlos lakštus ant kepamojo popieriaus, kad atšiltų.

Įdarui šakute susmulkinkite fetos sūrį.

Supjaustykite alyvuoges ir pomidorus mažais kubeliais, sumaišykite su tarkuotu ir fetos sūriu.

Perpjaukite tešlos lakštus perpus ir paskui nuo kiekvieno gabaliuko pakraščio nupjaukite dar po dvi 0,5 cm pločio juosteles taip, kad tešlos gabaliukas išliktų labiau kvadratinis.

Ant kiekvieno gabaliuko uždėkite po krūvelę įdaro, apibarstykite raudonėliais ir kryžmai uždėkite po dvi tešlos juosteles, kurių galus prispauskite.

Teptuku aptepkite pyragėlius plaktu kiaušiniu.

Kepkite iš anksto įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 pakelis Šaldyta sluoksniuota tešla
150 g Fetos sūris
10 vnt. Juodosios alyvuogės
2 vnt. Pomidorai
150 g Fermentinis sūris
žiupsnelis Raudonėliai
1 vnt. Kiaušiniai
Porcijos: 5
Sudėtingumas :