Faršu ir pievagrybiais įdarytos paprikos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
4.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Paprikas išplauname,nupjauname viršų ir išimame sėklas ir pertvaras.

Ruošiame įdarą: svogūnus su morkomis apkepame, daugiau nei pusę dedame į faršą,kitą dalį atidedame padažui.

Apkepame smulkiai pjaustytus pievagrybius,dedame taip pat į faršą.

Išverdame kietai kiaušinius,smulkiai pjaustome ir dedame į faršą.

Beriame ryžius (nevirti). Beriame druskos, pipirų pagal skonį.

Visus įdaro produktus sumaišome ir dedame į paruoštas paprikas.

Sudedame į puodą.

Troškimui darome padažą: puodelyje vandens ištirpiname du kubelius sultinio, sudedame kepintus svogūnus su morkomis ir užpilame trintais pomidorais su česnakais.

Troškiname 40 min.

Garnyrui galima naudoti virtas bulves arba bulvių košę. Skanaus!

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai