Fantastiškas kopūstų garnyras

 (3)
Šis garnyras puikiai tinka su žuvimi: plekšne, otu, lydeka, ešeriu, menke.
© cocinarendez-vous.blogspot.com
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kopūstą nuplaukite, nupjaukite negražias lapų dalis. Kopūstą supjaustykite riekelėmis, po to riekeles vėl skersai.

Lašinukus supjaustykite itin mažais gabalėliais. Apkepkite, kol šie suskrus. Riebalus nupilkite, o spirgučius suberkite į troškintuvą. Ant jų suberkite smulkiai kapotus česnakus ir svogūną su kopūstais.

Sudėkite lauro lapus, raudonėlį. Uždenkite troškintuvą. 20 minučių troškinkite, nuolat maišydami. Supilkite vyną ir atvirame puode nuolat maišydami dar troškinkite 7-10 minučių. Uždenkite dangtį ir pabaikite troškinti 5 minutes.

cocinarendez-vous.blogspot.com
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Kopūstai
70 g Lašinukai
100 g Baltas sausas vynas
1 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
2 vnt. Lauro lapai
3 vnt. Gvazdikėliai
1/2 šaukštelis Raudonėliai
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :