Erškėtuogių likeris

© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Dešimčiai dienų degtinėje užmerkite erškėtuogių vaisius, pusės apelsino žievelę ir cinamoną.

Tada nukoškite skystį. Iš cukraus ir vandens išvirkite sirupą, leiskite jam atvėsti. Sirupą sumaišykite su degtine. Viską gerai išmaišykite ir supilkite į butelį. Likerio spalva turėtų būti gelsvai auksinė.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Erškėtuogės (išdarinėtos)
1,5 l Degtinė
250 g Cukrus
200 g Vanduo
žiupsnelis Cinamonas
1/2 vnt. Apelsino žievelė
Sudėtingumas :