Eršketas

Autorius: Algirdas Liebus
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Eršketo file kepame ant plokštumos, česnaką kepiname su sviestu, beriame ciberžolės, pilam vyną, kokosų pieną, beriam krapus, sutirštinam krakmolu, nukošiam per sietelį.

Išverdam kuskusą, mango susmulkiname ir pakepame ant sviesto, pilam balto vyno ir dedam virtą kuskusą.

skonis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Eršketo filė
50 g Kokosų pienas
100 ml Baltas vynas
1 g Ciberžolė
120 g Kuskusas
40 g Česnakai
15 g Krapai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
50 g Mangai
50 g Sviestas
Druskos drožlės
25 g Spanguolės
5 g Krakmolas
Porcijos: 2
Sudėtingumas :