Enčilada (Enchilada) su vištiena

 (1)
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Apskrudinkite smulkiai pjaustytus svogūnus su smulkiai pjaustyta vištiena, sudėkite prieskonių mišinį ir supilkite vandenį. Išmaišykite ir 2–3 minutes pakaitinkite neuždengtoje keptuvėje.

Sudėkite pusę nurodyto padažo kiekio, pupeles ir kukurūzus. Sumažinkite temperatūrą ir keletą minučių pakaitinkite.

Sudėkite ant tortilijų vištienos įdarą, suvyniokite ir sudėkite susuktas tortilijas vieną šalia kitos į karščiui atsparų indą.

Tolygiai užtepkite likusį padažą ant viršaus ir apibarstykite tarkuotų sūriu.

Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 8–10 minučių arba kol sūris išsilydys ir gražiai paskrus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :