Elegantiškas topinambų užkandis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Topinambus, morkas, svogūnus nulupkite, pievagrybius nuplaukite, nusausinkite. Visus šiuos produktus supjaustykite šiaudeliais, apibarstykite druska, suberkite pipirus ir troškinkite aliejuje ant vidutinio kaitrumo viryklės 20 – 30 min. Patiekite su žuvimi, paukštiena arba skrudinta duona.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Topinambai
200 g Svogūnai
100 g Morkos
200 g Pomidorų pasta
300 g Pievagrybiai
2 šaukštas Aliejus
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 5
Sudėtingumas :