© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išmirkytus avinžirnius verdame pasūdytame vandenyje apie 15-20 min. Taip pat apie 7 minutes pasūdytame vandenyje apverdame špinatus.

Kol avinžirniai ir špinatai verda pasiruošiame kitus ingredientus. Pradžioje truputį apkepame česnakų skilteles ant alyvuogių aliejaus (kad šiek tiek suminkštėtų).

Po to į grūstuvę dedame apkeptas česnako skilteles, dedame rūkytos paprikos miltelius, kuminą, beriame pagal skonį druskos, sudedame pomidorų padažą ir supilame vyno actą.

Viską gerai sugrūdame. Gautą padažą pilame į pakaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi, suberiame avinžirnius ir špinatus, tada troškiname ant silpnos ugnies, kol viskas sutirštės.

Patiekti karštą su skrudintos duonos riekelėmis.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai