© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną įtriname prieskoninėmis žolelėmis ir kelioms valandoms paliekame, kad pasimarinuotų. Ištirpiname sviestą ir medų. Kol viską kaitinam ant viryklės, sudedame druską, garstyčias ir karį. Maišome iki vientisos masės. Ištirpintą sviestą su medumi užpilame ant vištos ir pašauname į orkaitę. Kepti reikia ne trumpiau kaip valandą iki 350 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Garnyrui galima naudoti ryžius, bulves, kitaip sakant tai, kas labiausiai patinka. Evelina labiausiai mėgsta salierų ir obuolių salotas. Joms pagaminti reikia tik saliero šaknies, obuolių ir poro. Viską supjausčius smulkiomis juostelėmis reikia pagardinti majonezu.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai