© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pirmiausiai nuplauname ir sudedame į puodą grybus (tai gali būti šviežios, šaldytos ar sūdytos voveraitės, žaliuokės), pavirę apie 10 minučių sudedame tarkuotas arba pjaustytas morkas, bulves, svogūną, viską šiek tiek pavirus suberiame perlines skaldytas kruopas, įberiame druskos, pipirų ir pagardiname žalumynais. Viską verdame apie 30 – 40min.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Lietuvos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai