© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Džiugo sūrį sutarkuojame smulkia trintuve, sumaišome su džiuvėsėliais, ir pabarstome šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių. Į skardą įklojame kepimo popieriaus.

Šaukšteliu išdėliojame trupinių masę vienodomis - maždaug šaukštelio dydžio krūvelėmis. Skardą pašauname į orkaitę vos kelioms minutėms. Sūris greitai lydosi ir paruduoja kepinėlių kraščiukai. Sausainėlius atvėsiname.

Kremui „Philadelphijos“ sūrį ištriname su keliais šaukštais grietinėlės, sutarkuota citrinos žievele, krapais ir citrininiais pipirais. Ant atvėsusių sausainukų dedame po šaukštelį kremo ir susuktą gabalėlį lašišos. Puošiam krapų šakele. Užkandėles reiktų ruošti prieš pat patiekiant ant stalo.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai