© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Datules, slyvas ir abrikosus smulkiai supjaustykite.

Į dubenį sudėkite datules, slyvas, abrikosus, razinas, spanguoles, tarkuotą apelsino žievelę, supilkite apelsinų sultis. Išmaišykite ir palikite valandą pastovėti kambario temperatūroje.

Migdolus sumalkite ir suberkite į dubenį. Vaisius sumalkite mikseriu (blenderiu) iki lipnios masės. Suberkite migdolus, įlašinkite migdolų ekstraktą ir gerai išmaišykite.

Į atskirus dubenėlius suberkite aguonas, sezamo sėklas ir smulkintas pistacijas. Iš vaisių masės drėgnomis rankomis formuokite nedidelius rutuliukus ir kiekvieną rutuliuką apvoliokite skirtingose sėklose. Sudėkite į sandarų indą ir padėkite šaltai.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai