© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Džiovintas slyvas užpilkite karštu vandeniu ir palikite valandai.

Suminkštėjusias slyvas nusausinkite ir suformuokite krepšelius.

Į krepšelius su šaukšteliu dėkite tarkuoto Džiugo sūrio, sumaišyto su išspaustu česnaku ir majonezu.

Papuoškite graikiniais riešutais.

Kitas užkandžio paruošimo variantas: džiovintas slyvas susmulkinkite ir sumaišykite su tarkuotu sūriu, česnaku ir majonezu. Masę sudėkite į nusipirktus vieno kąsnio krepšelius.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai